HNK Hajduk / Youtube
Nogomet 06.11.2018 | 13:49

Naš Hajduk: Vuliću, pazi što govoriš!

Autor

U ovoj vijesti

HNK Hajduk Split

Hajduk je veći od svih onih koji ga uzimaju za taoca svojih ega

U Maksimiru i na Poljudu, sve češće i na Rujevici nije dosadno. Navijači su stalna oporba ljudima koji vode klubove. Nakon nekih izjava Zorana Vulića o igračima koji su zdravi a ne žele igrati, reagirao je Naš Hajduk. Pročitajte njihovo priopćenje:

Udruga Naš Hajduk u ime svojih članova, koji su joj se posljednjih dana često obraćali s upitima na tu temu, ovim putem javno poziva upravu kluba da pojasni navode trenera prve momčadi izrečene na nedavnoj konferenciji za novinare, a po kojima 'ima igrača koji su zdravi, ali ne žele igrati'.

hajduk, torcida, navijači

EuroFootball, Getty Images Sport

Torcida

Bez zadiranja u interna klupska pitanja, smatramo da je u ovom slučaju u najmanju ruku narušen ugled Hajduka u javnosti, kao i odnos prema njegovim navijačima i članovima. Borba za financijsko ozdravljenje kluba bila je dugotrajna i mukotrpna, a strpljenje neizmjerno, kako bi se stvorili uvjeti za njegovo normalno funkcioniranje.

Stoga u današnjim vremenima naprosto nema opravdanja za nonšalantan i neodgovoran odnos prema svetom dresu na bilo kojoj razini - od vrha do dna i od porte do terena, što uključuje trenere i pogotovo igrače.

Kodeks upravljanja Hajdukom nije slučajno usvojen kao temeljni dokument kluba i ne smije ostati mrtvo slovo na papiru. Nikakvo narušavanje ugleda ne smije proći bez pronalaska odgovornih i njihovog sankcioniranja.

Hajduk je veći od svih onih koji ga uzimaju za taoca svojih ega"

Bivši sportski direktor Hajduka grubo odgovorio Vuliću!

Autor

Bivši sportski direktor Hajduka grubo odgovorio Vuliću!

'Majstor s mora' jučer je odigrao 1:1 u Velikoj Gorici, a zanimljiva priča razvila se oko strijelca jedinog pogotka za domaću momčad...

Vulić nakon remija s Goricom: Oštećeni smo za penal!

Autor

Vulić nakon remija s Goricom: Oštećeni smo za penal!

Zoran Vulić je nakon remija u Gorici bio mišljenja da je Hajduk oštećen za jedanaesterac na Ivanovskom u 84. minuti utakmice.

Torcida bojkotira utakmicu

Autor

Torcida bojkotira utakmicu

Navijači Hajduka nisu željeli na tribine stadiona u Velikoj Gorci jer nije bilo mjesta za svih 500 navijača splitskog kluba

Gorica izdržala Hajdukove nalete

Autor

Gorica izdržala Hajdukove nalete

Gorica je s igračem manje ipak uspjela doći do remija sa splitskim klubom - 1:1
Loading...