Nogomet 21.09.2018 | 18:04

Španjolci kažu: Lukin vezni red - najbolji u povijesti!

Autor

U ovoj vijesti

Real Madrid

Reakcije nakon izvrsne igre Reala protiv Rome u prvom kolu Lige prvaka ne stišavaju se ni dva dana kasnije. U toj utakmici, među igračima 'kraljevskog kluba' posebno se istaknuo Luka Modrić.

modrić, kroos

Matthias Hangst/Getty Images

Najbolji njegov potez na utakmici bilo je dubinsko proigravanje Balea za drugi pogodak na utakmici, ali to je bio tek jedan u moru izuzetnih rješenja koje je ponudio na toj utakmici.

Španjoska Marca toliko je zadivljena 'Lukitom', ali i cijelom Realovom veznom linijom, da je danas pred očima svojih brojnih čitatelja javno postavila pitanje je li vezni red trostrukog uzastopnog prvaka Europe najbolji kojeg je Real ikada imao!?

"Dolazak Zidanea i njegovo uporno stavljanje u momčad Hrvata, Njemca i Brazilca dovelo je Real do nove razine, uslijed koje su došli do tri uzastopna naslova u Ligi prvaka", stoji u tekstu kojeg je potpisao J.L. Calderon.

Još dan ranije, novinar Jose Felix Diaz napijao je svoju verziju ode središnjim figurama kluba iz glavnog grada Španjolske, posebno se usredotočivši na Modrića:

"Kao da je imao oči na stražnjem dijelu glave! Dijeli lopte koje drugi ne mogu i samo zbog njega isplati se platiti kartu za Realovu utakmicu!"

Modrić za France Football: Ronaldo je najveći

Autor

Modrić za France Football: Ronaldo je najveći

Žao mi je što u karijeri nisam mogao igrati sa Zinedineom Zidaneom. Taj je najviše koristio glavu u igri

Lovren: SP je ostavio trag na najboljim igračima

Autor

Lovren: SP je ostavio trag na najboljim igračima

Dejan Lovren u razgovoru za britanske medije govorio je o emotivnom i psihofizičkom pražnjenju najboljih svjetskih igrača kao posljedici svjetskog prvenstva u Rusiji.

Kakav Ronaldo, Modrić je najbolji

Autor

Kakav Ronaldo, Modrić je najbolji

Sve je manje onij koji žale što je Cristiano Ronaldo otišao u Juventus. Među njima i Vincius Junior, nova velika Realova nada

Modrić za SK: Da je bilo gledatelja...

Autor

Modrić za SK: Da je bilo gledatelja...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije bio je zadovoljan onime što je pokazao zajedno s ostatkom Vatrenih protekle večeri u Rijeci. Ambijent je jedino što mu je objektivno predstavljalo problem.
Loading...