17.19

Nogomet 30. ožu 202214:04 > 14:08 0 komentara
Gonzales Photo/Dejan Obretkovic

U utorak, 29. ožujka, u 17:19 sati Christian Eriksen bio je prvi danski igrač koji je izašao na zagrijavanje na teren na Parkenu uoči prijateljske utakmice Danske i Srbije.

Dogodilo se to 290 dana nakon što su ga na travnjaku tog istog stadiona oživljavali. Njegovi suigrači su čekali nekoliko sekundi u tunelu kako bi mu prepustili pozornicu.

Parken je bio prepun dresova i fotografija s njegovim likom. Zapljeskao je prema navijačima, koji su mu poželjeli dobrodošlicu. Svi su imali u glavama tu sliku od 12. lipnja i utakmice s Finskom na Europskom prvenstvu.

Sve je to bila uvertira u ono što se dogodilo u 57. minuti kada je dobio loptu na rubu šesnaesterca, napravio dva koraka pa opalio i neobranjivo pogodio za erupciju oduševljenja na Parkenu.

“Vratiti se na Parken stadion i zabiti gol uz dobrodošlicu kakva je bila… Od toga se naježiš. Nevjerojatno sam sretan”, poručio je nakon utakmice.

Vratio se kući. I to kako. Nije jedini koji se naježio. Legendo, uživaj, baš kao i svi oni koji su jedva dočekali da se vratiš na teren.

Gonzales Photo/Dejan Obretkovic

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!