Napokon se zna: Miočić – Ngannou u ožujku 2021.

SK Fight 27. lis 202012:40 > 12:46
Sam Wasson/Getty Images

Miočić se posljednji put borio u kolovozu protiv Daniela Cormiera. S Ngannouom se već borio 2018. godine kada je lako slavio jednoglasnom odlukom sudaca

Dugo se čekala ta objava. Dana White, prvi čovjek UFC-a, otkrio je kada će se dogoditi borba za naslov u teškoj kategoriji. To će se dogodiniti u ožujku 2021. godine.  Francisa Ngannoua, opasni nokuter će ipak dobiti priliku boriti se s najvećim u povijesti ove borbe Stipom Miočićem. 

(Photo by Gregory Shamus/Getty Images)

“Dvije borbe za naslov prvaka u UFC-ovoj teškoj diviziji u posljednje dvije godine i još uvijek ne znamo kada će biti iduća. Izazivači se moraju boriti za nešto. U posljednjih 16 mjeseci sam se borio jednom i to samo na 20 sekundi”, rekao je Ngannou koji je do statusa izazivača stigao sa četiri impresivna nokauta.

Ngannou je prije nekoliko dana objavio da se Miočić ne može boriti prije ožujka, a sada je to potvrdio i White. Miočić se posljednji put borio u kolovozu protiv Daniela Cormiera. S Ngannouom se već borio 2018. godine kada je lako slavio jednoglasnom odlukom sudaca.