Novak nije zapalio žito!

Reuters, Marko Djurica

Nitko nije savršen, pa tako niti jedan od najboljih sportaša svijeta. Ovaj je susret odradio gotovo nepogrešivo, da bi na meč lopti napravio dvostruku pogrešku i protivniku prepustio priliku za pobjedu. I protivnik je priliku iskoristio!

Novak Đoković posuo se pepelom i rekao kako je bilo prerano za otvaranje i turnire koje je organizirao diljem Balkana. Nakon svega dobroga što je napravio, mislim da jeto bila prva I jedina, ali nažalost, ključna pogreška. Zašto se Novak morao ispričati?

Povezano

Na ovaj način izbrisao je sve dobro što se dogodilo na beogradskom, ali i na, sad već ozloglašenom, zadarskom turniru.

Na žalost, trenutačno živimo u paralelnom svemiru i moramo biti u strahu. Okružuju nas maske, socijalno distanciranje, testiranja, strah i strepnja, te nema mjesta ničemu drugom. Ako je Novak Đoković dobio po prstima, što će se tek dogoditi svima nama!?A za što je to Novak kriv? Zadar je bio okidač za sve što se dogodilo puno prije. Mislim da je sve počelo serijom njegovih podcasta u kojima je govorio o raznim temama koje nemaju izravne veze sa sportom. Kako je Novak mogao spriječiti širenje virusa u Zadru?Jednako kao što i vi to možete napraviti, tako da ostanete u svoja četiri zida i ne idete nigdje i nikuda.

Svi naši gradovi su prepuni, nitko se ne pridržava nikakvih pravila socijalnog distanciranja, a i hrvatska vlada kaže da međusobni kontakt nije izravan kontakt kojim se širi zaraza. U jednom trenutku premijer i pola njegove vlade bilo je na tribini i hvalilo sjajnu inicijativu prvoga igrača svijeta. Molim vas, oprostite mi na ovome, ali najjednostavnije rečeno; pa tko tu koga onda j*** i zašto se Novak Đoković morao posuti pepelom!?

sport klub

Možda je vaš prvi susjed pozitivan na korona virus? Možda je zaražen pekar koji vam je sinoć prodao burek? Možda je zaražena i vaša “prijateljica” koju skrivate od žene? Ali, sve spolne bolesti pale su prokleto nisko na listi popularnosti, niti jedna aktivnost koju biste mogli upražnjavati nije dovoljno dobra kao socijalno distanciranje. Uskoro će i masturbacija biti zabranjena ako prije toga nisi dobro nasaftao ruke smrdljivim dezinficijensom.

U trenutku kad je život postao imitacija Novak je pružio jedan od tračaka svjetlosti. Svojom je isprikom, poput svih nas, izašao iz sobe i ugasio svjetlo. Vjerujte mi, razumio bih i taj potez da je zaista za nešto kriv. Znam da su ga na taj potez natjerali i to je činjenica koja me najviše plaši.