Streeter Lecka/Getty Images

Blog ostalo

14.07.2020 / 22.34

Tragični kraj Redskinsa

Komentar je uspješno poslan.

Slanje komentara nije uspjelo.

Slanje komentara nije uspjelo.

Amerikanac

‘Jedna riječ sama po sebi ne može imati negativne konotacije, važan je kontekst’. Meni evo na pamet pada barem 10-ak koje se uvredljive bez konteksta. Iskreno sam iznenađen i razočaran da ovakav članak čitam na sportklubu. ‘Out with the old and in with the new’ bi trebalo i za tebe vrijediti Vlada.

Odgovori 1 13

Gianfranco Zola

"Novi trener sada već bivših Redskinsa Ron Rivera, koji sa Snyderom radi na izboru novog imena, navodno je rekao da će ono biti povezano s američkom vojskom – tim poznatim bastionom dobroćudnog pomaganja ljudima tamnije kože širom svijeta." Vlada, bravo!

Odgovori 9 1

Vladimir

Najtužniji dan mi je bio kad sam shvatio da cijeli svijet je jedno veliko Balkansko sranje samo bogatije. A kad malo lova prestane kapati isti su kao mi Balkanci...... prvi robovi zapadne civilizacije. I onda shvatis da ne mozes pobejci od mediokriteta.

Odgovori 7 0

Mahomeboy

Kakav skandalozan i tragican clanak. Tuzna je bila anketa sa 50%+ neupucenih ljudi, ali da jedan novinar ovako nesto tragicno napise je stvarno tuzno. U nekoj civiliziranoj zemlji bi sutra Sportklub davao demanti i ispriku,buduci da se novinar nije potpisao, nego ocito Sportklub stoji iza ovog stajalista. Stvarno bi se trebalo educirat o tragicnoj povijesti domorodaca pa onda pisat hvalospjeve o klubu koji je predvodnik segregacije i rasizma u svojoj kako autor kaze ponosnoj i bogatoj stogodisnjoj povijesti. U svakom slucaju jako tuzno, molim vas pustite kolege Bulica i Ivkovica da pokrivaju ovakve teme jer jedini imaju dovoljno znanja, ne samo o americkom sportu nego i pozadini kulturno-politickoj.

Odgovori 9 16

stipest

Kako misliš da se novinar nije potpisao? ''Piše: Vlada Olić iz Washingtona''

2 0

Mantula

Svaka cast na tekstu,potpisujem. Sve vrijednosti ovog svijeta polako nestaju, što sportske što životne. Bitno je samo vikati bez obzira jel znaš zašto vičeš

Odgovori 8 1

Debeli os

Znači od svih američkih gluposti ovo je jedna od najbolesnijih odluka u povijesti. Prestrasno....

Odgovori 7 1

stipest

Odličan članak.

Odgovori 14 3

* Sva polja su obavezna

Europski kupovi: Stalna testiranja i stroga karantena

Autor

Europski kupovi: Stalna testiranja i stroga karantena

Europski kupovi: Stalna testiranja i stroga karantena

Niko od igrača ili članova stožera ne smije napuštati hotel, osim ako nije prethodno dogovoreno i to pod posebnim uvjetima

UEFA: Kartoni se brišu nakon osmine finala

Autor

UEFA: Kartoni se brišu nakon osmine finala

UEFA: Kartoni se brišu nakon osmine finala

Promijenjeno pravilo o brisanju žutih kartona
Loading...